ÇOK GEÇ OLMADAN!
Proje Bilgileri
Çok Geç Olmadan İstanbul! projesi genel amacı Pozitif Gençlik Gelişimi (PGG) risklerinden istismar, akran zorbalığı ve flört şiddetine karşı etkin bir önleme ve müdahale mekanizmasının MEB içinde sürdürülebilir bir yapıya kavuşmasına katkıda bulunmak olarak belirlendi.
Özel amaçlar;
Çok Geç Olmadan İstanbul projesi Sabancı Vakfı hibe desteği ile yürütülmektedir.
PGG Eğitimleri Tamamlayan 5.-12. Sınıf Okul İdarecesi ve Öğretmen Sayısı
Ergen İstismarı Bilgilendirme Videomuzu İzlediniz Mi?
PGG Eğitimleri ile Ulaşılması Hedeflenen Veli ve Destek Personeli Sayısı
Çok Geç Olmadan İstanbul projesi kapsamında geliştirilen Pozitif Gençlik Gelişimi eğitimleri İstanbul’da 6 ilçede 1400 okul idarecesi ve öğretmene (5.-12. sınıf) aktarıldı. 600 kişiye ulaşılacak olan veli ve destek personeli (temizlik görevlisi, kantin görevlisi, servis şöförleri) eğitimleri ise devam ediyor.
1400 öğretmene ulaşılan Pozitif Gençlik Gelişimi eğitimleri 4 farklı okul tipinde; Ortaokul, Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde 30’ar kişilik küçük gruplarla gerçekleştirildi.
Bu web sayfası Sabancı Vakfı Hibe Programı’nın mali katkısı ile hazırlanmıştır. Bu web sayfasının içeriğinden sadece Nirengi Derneği sorumludur ve bu içerik herhangi bir şekilde Sabancı Vakfı’nın görüş veya tutumunu yansıtmaz.